Користувачі Samsung: One UI 6.1 “вбиває” швидку зарядку

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Користувачі соцмереж та форуму Samsung почали скаржитися на фірмову прошивку One UI 6.1 на базі Android 14. За їхніми словами, на деяких моделях смартфонів апдейт викликає низку проблем із зарядкою. Про них розповів портал 9To5Google.

Реклама

За словами користувача форуму Samsung під ніком Mello_o, його Galaxy Z Fold5 від фірмової 25-ватної зарядки після оновлення приймає максимум 15 Вт, хоча до цього працював нормально. На аналогічну проблему поскаржився не він один . Схожі питання від користувачів Galaxy S23 також з’явилися на Reddit та в соцмережі X.

У частини «постраждалих» смартфони заразом почали сильніше нагріватися під час роботи після встановлення OneUI 6.1. Портал 9To5Google пов’язує підвищення температури з тим, що прошивка отримала нові ІІ-функції, а не будь-якої неполадки. Але це не пояснює скарги, що зустрічаються в мережі, на нагрівання в просте .

Примітно, що ці проблеми виникають не у всіх користувачів, але з чим саме пов’язаний їх прояв, поки неясно. Сама Samsung ситуацію ще не прокоментувала.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ