У мережі з’явилися характеристики камер і екрана складного Xiaomi Mix Flip

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi розробляє свій новий складаний смартфон під назвою Mix Flip. До випуску смартфона, судячи з усього, залишилося чекати недовго, і портал AndroidHeadlines розкрив такі важливі характеристики смартфона, як сенсори камер і роздільна здатність екрана.

За словами джерела, Mix Flip отримає 50-мегапіксельний Light Hunter 800, який також стоїть у Redmi K70 Pro. Крім того, смартфон отримає другу камеру з 1/2,8 дюймовим сенсором Omnivision OV60A на 60 МП з дворазовим оптичним зумом. Для фронтальної камери може використовуватися датчик OV32B на 32 МП. Джерело також повідомляє, що Xiaomi Mix Flip отримає дисплей із роздільною здатністю 1,5K. Раніше ходили чутки про те, що смартфон буде оснащений чипсетом Snapdragon 8 Gen 3.

Витік показує, що Mix Flip вийде десь пізніше в травні або червні цього року, оскільки він має номери моделей “2405CPX3DG/2405CPX3DC”, де число “2405” на початку вказує на травень 2024 року. Звичайно, Xiaomi ще не робила ніяких офіційних оголошень щодо нового складного смартфона Mix Flip, але, з огляду на те, що місяць не такий вже й далекий, ми можемо побачити набагато більше подробиць про цей пристрій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.