Samsung працює над складним флагманом Galaxy Z Fold 6 Ultra: з’явилося більше подробиць

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Samsung випустить свою наступну партію складних телефонів приблизно в липні цього року. Нещодавній витік інформації припустив, що буде кілька моделей, включаючи Samsung Galaxy Z Fold 6/Fold 6 SE, Z Flip 6, а також, можливо, модель Ultra. Повторюючи те саме, новий звіт стверджує, що Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra – це модель Ultra, яка буде запущена цього року.

Galaxy Z Fold 6 Ultra стане третім складним телефоном від Samsung, який вийде на ринок цього року, згідно з повідомленням GalaxyClub. Це не перший раз, коли ми чуємо про існування моделі Ultra, оскільки ще в лютому ми чули про дебют складного телефону під брендом Ultra в цьому році.

У повідомленні йдеться, що Galaxy Z Fold 6 Ultra матиме модельний номер SM-F958. Для порівняння, Galaxy Z Fold 5 має номер моделі SM-F946, а Z Fold 6, як повідомляється, матиме номер моделі SM-F946.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung, схоже, використовує суфікс “8” у номерах моделей для своїх варіантів “Ultra”, як видно на прикладі Galaxy S24 Ultra, який має номер моделі SM-S928. Оскільки ці дані ґрунтуються на онлайн-повідомленнях, ми радимо ставитися до них з обережністю і дрібкою солі.

У звіті також йдеться про те, що Galaxy Z Fold 6 Ultra може бути ексклюзивом для південнокорейського ринку. Видання також ідентифікувало номер моделі SM-F958N, який може бути південнокорейським варіантом пристрою. Немає жодних вказівок на варіанти для інших ринків, таких як США та Європа.

Як вже було сказано, на даний момент ніяких інших деталей про телефон не розголошується, але, згідно з повідомленнями, захід Samsung Galaxy Unpacked відбудеться в липні цього року. Очікується, що компанія також оголосить дату запуску Galaxy Ring.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.