Інсайдер розкрив начинку Nothing Phone (3)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Nothing нещодавно випустив тизер майбутніх навушників Nothing Ear (3). Схоже, це не єдиний новий продукт у розробці. Згідно зі звітом 91mobiles Hindi, компанія наразі працює над новим “пустофоном”, оснащеним чипсетом Qualcomm Snapdragon 8-ї серії.

З галузевих джерел виданню стало відомо, що Nothing Phone (3) отримає чипсет Snapdragon 8s Gen 3. Цей сучасний процесор вперше був використаний у Xiaomi Civi 4 Pro, який дебютував наприкінці березня в Китаї.

Передбачається, що Snapdragon 8s Gen 3 буде використовуватися в декількох інших китайських смартфонах, включно з Redmi Turbo 3, realme GT Neo 6 і iQOO Z9 Turbo. Поки невідомо точно, чи будуть ці телефони Xiaomi, iQOO і realme випущені на світовий ринок. На думку деяких джерел, глобальна версія Redmi Turbo 3 вийде на ринки за межами Китаю під назвою POCO F6.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Отже, схоже, що Nothing Phone (3) зіткнеться з конкуренцією з боку POCO F6 на світовому ринку. На жаль, перший витік про новий “пустофон” розкриває тільки його чипсет і не містить інформації про інші характеристики пристрою.

Передбачається, що новинка Nothing коштуватиме в Індії в межах 40-45 тис. рупій. У гривнях це приблизно 18-20 тис. гривень. Очікується, що жаба стане “талісманом” телефону Phone (3), а жук – навушників Nothing Ear (3). Чи так це, дізнаємося в найближчі місяці. Анонс гаджета має відбутися в середині літа.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.