В мережу потрапив чохол для iPhone SE 4: новий дисплей і великий розмір камери

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Шанувальники Apple з нетерпінням чекають на четверте покоління iPhone SE 4, яке, як очікується, принесе багато вдосконалень. Останнім часом телефон неодноразово з’являвся в новинах. Тепер з’явився новий витік, який розкриває корпус iPhone SE 4 і показує потенційну мову дизайну смартфона. Як ми і передбачали раніше, iPhone SE 4 отримає серйозні зміни в дизайні, і цей новий витік також це підтверджує.

Реклама

Останні два покоління iPhone SE використовували корпус iPhone 8. Він мав Touch ID та олдскульний дисплей. Очікується, що тепер технологічний гігант попрощається зі старою мовою дизайну і запропонує щось сучасне для свого дешевшого телефону. Останній витік, що надійшов від користувача Weibo, підтверджує наявність сучасного дисплея.

Реклама

Як ви можете бачити на витоку, корпус iPhone SE 4 має виріз, схожий на виріз iPhone 13. У цьому вирізі розміститься функція розпізнавання обличчя Face ID, яка стане першою для лінійки SE. Раніше ми повідомляли, що iPhone SE 4 може бути оснащений 6,1-дюймовим дисплеєм від компанії BOE. Таким чином, дисплей буде великим оновленням у порівнянні з попереднім iPhone SE.

На тильній стороні корпусу, що просочився, можна побачити одинарний датчик камери разом зі світлодіодним спалахом. Кришка корпусу вказує на те, що сенсор буде більшим, проте не буде надширококутного або інших сенсорів, щоб знизити вартість. З тильного боку iPhone SE 4 нагадує iPhone XR.

На бічній стороні корпусу iPhone SE 4, що просочився в мережу, ми бачимо регулятори гучності і перемикач вимкнення звуку. Раніше ходили чутки, що iPhone SE 4 буде оснащений кнопкою дії. Однак витік кришки телефону свідчить про протилежне. Тим не менш, дизайн iPhone SE 4 виглядає цікаво з сучасним дисплеєм. Однак залишається загадкою, чи підвищить Apple ціну на нього, адже в ньому є багато покращень.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ