Опубліковано схеми потрійного смартфона Huawei із зареєстрованого патенту

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

З’явився патент на смартфон з трьома дисплеями від Huawei. Поки невідомо, коли вийде цей апарат, але патент містить цікаві подробиці про дизайн пристрою. Також ходять чутки, що смартфон з потрійним дисплеєм вже скоро буде представлений.

Реклама

Раніше Samsung вже показувала смартфон з потрійним дисплеєм на виставці CES, але він так і не надійшов у продаж. Тому варто очікувати, що Huawei і Samsung випустять смартфони з потрійним дисплеєм вже наприкінці 2024 року.

Тим часом Huawei нещодавно опублікувала патент. Майбутній смартфон має форму літери “Z” у складеному стані, і пристрій оснащений двома різними шарнірами. Найбільш практичним аспектом цього пристрою 3-в-1 є те, що екран, закріплений на другому шарнірі, можна відкинути назовні, що дає змогу використовувати третю частину екрана як повнофункціональний дисплей, коли пристрій складено.

Складні пристрої з відкидними кришками також мають зовнішні екрани, але при цьому задня камера може створювати серйозні перешкоди для екрана.

Пристрої з потрійним складанням так і не з’явилися на ринку, але найбільша проблема, схоже, полягає в конструкції, оскільки пристрої з двома різними шарнірами містять складні компоненти та досить важкі. Однак патент Huawei передбачає, що різна товщина для різних частин дисплея має знизити вагу.

Поки жодна компанія не анонсувала смартфон 3-в-1, тому ще належить з’ясувати, наскільки це здійсненно. Ходять чутки, що цей варіант може виявитися не остаточним. Не виключено, що і деякі інші виробники телефонів можуть випустити смартфони 3-в-1 у 2024 році.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ