ШІ ColorOS на пристроях Oppo та OnePlus допоможе у підготовці до співбесіди, вивченні англійської тощо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку минулого місяця Oppo та OnePlus представили користувачам оновлення ColorOS New Year Edition з функціями штучного інтелекту. У ньому було запропоновано кілька функцій штучного інтелекту, покликаних зробити життя простішим. Учора Oppo офіційно оголосила про нову функцію ШІ в ColorOS – ШІ-помічника Xiaobu (китайською мовою), який працює на базі AndesGPT від Oppo. Як повідомляється, він допоможе користувачам у вивченні англійської мови, підготовці до співбесіди тощо.

Допомога у підготовці до співбесіди

ColorOS AI допомагає моделювати співбесіди та вивчати необхідні навички у формі чату. Ви можете випробувати цю функцію самостійно на підтримуваних пристроях Oppo та OnePlus, здійснивши пошук “Xiaobu Assistant” на екрані навігації та вибравши “Xiaobu Interviewer” всередині функції “Асистент”.

Допомога у вивченні англійської мови

Ця функція виконує роль вчителя англійської мови, а також забезпечує індивідуальну усну практику, щоб допомогти вам вивчити мову. Це відбувається через усну практику, словникові запитання та відповіді, допомогу з письмом, перекладом тощо. Щоб скористатися цією функцією, ви знайдете опцію “Xiaobu English Teacher” в розділі “Xiaobu Assistant”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі не зрозуміло, чи допоможе Xiaobu Assistant вивчити будь-яку іншу мову чи ні.

Як повідомляється, цей помічник Xiaobu може також писати есе для вас, допомагати вам з плануванням подорожей і навіть робити такі речі, як написання відгуку про ресторан, який ви відвідали. Ви знайдете цю функцію під назвою “Діалог Xiaobu” всередині помічника.

Список підтримуваних пристроїв

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.