Офіційно представлено Red Magic 9 Pro+ у дизайні трансформера Бамблбі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому стало відомо, що суббренд Red Magic від nubia випустить версію смартфона Red Magic 9 Pro+ у стилі Bumblebee, і це дійсно сталося.

Вся справа в жовтому кольорі. І Бамблбі з “Трансформерів”. Ви отримуєте багато тематичних елементів, в тому числі й на задній панелі телефону, звичайно. Чорно-жовте фарбування, безумовно, виділяється, як і повинно бути для того, що заявлено як лімітована серія.

Для більшої виразності також є текстуроване вуглецеве волокно, і, звичайно ж, логотип Bumblebee, який доповнює Red Magic. Ви отримуєте повністю індивідуальну упаковку, яка включає кодові імена Bumblebee. У комплекті йде чорно-жовтий магнітний кулер, спеціальний зарядний пристрій на 165 Вт GaN, тематичний інструмент для вилучення лотка SIM-карт, а також чорно-жовтий кабель USB-C, значок Bumblebee і спеціальний магнітний чохол. Як і слід було очікувати, програмне забезпечення також має тематику трансформера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спеціальне видання коштує 6 499 китайських юанів, що на сьогоднішній день становить приблизно 900 доларів або 833 євро. За ці гроші ви отримуєте ті ж характеристики, що й у базового Red Magic 9 Pro+, а також 16 ГБ оперативної пам’яті й 512 ГБ пам’яті для зберігання даних. Малоймовірно, що він коли-небудь офіційно продаватиметься за межами Китаю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.