Оголошено нові функції OnePlus Nord CE4 та підтверджено надшвидку зарядку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus Nord CE4 все ще не був повністю і належним чином анонсований, але тизерна кампанія компанії настільки охоче розкриває деталі про нього, що ми майже нічого не знаємо, окрім ціни (хоча нещодавній витік прив’язав її до $300 за базову модель).

Сьогодні Amazon India запустила мікросайт майбутнього пристрою, перефразувавши більшість функцій, про які ми вже знаємо з попередніх тизерів OnePlus, а також підтвердивши одну з підозр.

Тепер зрозуміло, що телефон матиме підтримку швидкої дротової зарядки потужністю 100 Вт. Ми завжди припускали це, виходячи із заяви OnePlus, що це буде найшвидша зарядка Nord в історії, але тепер це дійсно підтвердилося. Крім цього, офіційно анонсовані характеристики: 120 Гц FHD+ AMOLED екран, 8 ГБ оперативної пам’яті, до 256 ГБ розширюваної пам’яті, а також Snapdragon 7 Gen 3 на чолі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавній витік заповнив прогалини, повідомивши, що розмір екрана становить 6,7″, буде версія початкового рівня на 128 ГБ, а ємність акумулятора – 5500 мАг. Також з’явилася інформація про камери: основна на 50 Мп з сенсором Sony Lytia LYT-600, надширококутна на 8 Мп з сенсором Sony IMX355 та селфі-камера на 16 Мп. Не дивно, що з першого дня телефон працюватиме під управлінням ОС Android 14, поверх якої буде встановлена OxygenOS 14, і буде доступний у двох колірних рішеннях: Celadon Marble та Dark Chrome.

Офіційний запуск OnePlus Nord CE4 відбудеться 1 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.