iPhone 16 Pro і Pro Max можуть отримати нове поліроване титанове оздоблення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з новими чутками з Південної Кореї, майбутні моделі iPhone 16 Pro від Apple матимуть покращену титанову обробку та процес фарбування.

За даними корейського джерела yeux1122, новий процес надасть iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max більш відполірованого вигляду, ніж iPhone 15 Pro з матовим покриттям.

Вважається, що вдосконалений виробничий процес призведе до блискучого зовнішнього вигляду, схожого на високополірований матеріал з нержавіючої сталі, який використовувався в попередніх моделях iPhone Pro. Однак нове титанове покриття буде більш стійким до подряпин, ніж нержавіюча сталь.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Матове покриття моделі iPhone 15 Pro значно менше віддзеркалює, ніж у попередньої моделі. Відбитки пальців будуть менш помітними, а подряпини – менш ймовірними. Крім зовнішнього вигляду, титанова рамка в iPhone 15 Pro дозволяє Apple зменшити вагу пристрою. iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max приблизно на 9% легше, ніж iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max.

Крім того, титанова рамка та алюмінієва підструктура забезпечують краще відведення тепла, ніж моделі Pro попереднього покоління з рамками з нержавіючої сталі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.