Представлено nubia Z60 Ultra Photographer Edition: натхненний фотоапаратом дизайн та ще більше функцій ШІ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон nubia Z60 Ultra отримав спеціальну версію Photographer Edition з оновленим дизайном, натхненним традиційними фотоапаратами. Nubia обрала двоколірний дизайн, що поєднує веганську шкіру та скло на задній панелі Z60 Ultra Photograph Edition, досягнутий за допомогою спеціального процесу мікротравлення.

Серед інших нововведень – кілька оптимізацій штучного інтелекту для фотозйомки, включаючи можливість точного налаштування обробки зображень і можливість видаляти небажані об’єкти зі знімків. Z60 Ultra Photography Edition також пропонує функції генерації зображень зі штучним інтелектом і перекладу мови в режимі реального часу для дзвінків і особистих перекладів.

Z60 Ultra Photographer Edition зберігає решту специфікацій: 6,8-дюймовий AMOLED-дисплей, процесор Snapdragon 8 Gen 3 і потрійну камеру з оптичною стабілізацією: основну камеру на 50 Мп (35 мм), перископ на 64 Мп (85 мм) і надширококутну камеру на 50 Мп (16 мм) – усі з OIS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nubia Z60 Ultra Photography Edition поставляється в одній версії з 16 ГБ оперативної та 512 ГБ постійної пам’яті і коштує $595.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.