У мережі з’явилися ключові специфікації Motorola Edge 50 Ultra та рендери, що розкривають дизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3 квітня Motorola анонсує смартфон Motorola Edge 50 Pro, оснащений процесором Snapdragon 7 Gen 3. Кажуть, що серія Edge 50 також включатиме інші моделі, такі як Edge 50 Fusion та Edge 50 Ultra. Варіант Ultra, ймовірно, буде називатися Moto X50 Ultra в Китаї та Motorola Edge+ 2024 в США. Новий звіт AndroidHeadlines розкрив дизайн і колірні варіанти Edge 50 Ultra. Крім того, витік з Китаю повідомив ключові специфікації пристрою.

На основі вищезгаданого витоку можна сказати, що дисплей Motorola Edge 50 Ultra / Moto X50 Ultra підтримуватиме роздільну здатність 1,5K. На задній панелі буде встановлена 50-мегапіксельна основна камера з діафрагмою f/1.4. За чутками, основна камера поєднана з 50-мегапіксельним надширококутним об’єктивом і 50-мегапіксельною перископною телефотокамерою з фокусною відстанню 72 мм і 3-кратним або 5-кратним оптичним зумом.

Під капотом пристрою буде встановлений чипсет Snapdragon 8s Gen 3 та акумулятор ємністю 4500 мАг. Витік також показує, що пристрій підтримуватиме бездротову зарядку потужністю 50 Вт і дротову зарядку потужністю 125 Вт. Очікується, що він працюватиме на Android 14 на базі інтерфейсу Hello UI, як і Edge 50 Pro. Для міцності він матиме металеву середню рамку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рендер Edge 50 Ultra показує, що він має OLED-дисплей з вигнутими краями на передній панелі. На задній панелі розміщені три камери з лазерним автофокусом, мікрофон і потрійний світлодіодний спалах.

На правій грані Edge 50 Ultra розташовані кнопки регулювання гучності та живлення. На нижній грані – решітка динаміка, порт USB-C, мікрофон і слот для SIM-карти. Як видно на зображеннях, пристрій буде доступний у трьох відтінках: персиковому, чорному та світло-бежевому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.