Xiaomi перестане випускати оновлення для моделей Redmi Note 10 Pro

Xiaomi перестане випускати оновлення для моделей Redmi Note 10 Pro
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський технологічний гігант Xiaomi додав моделі Redmi Note 10 Pro і Redmi Note 10 Pro Max до списку пристроїв з вичерпаним терміном експлуатації (EOL). Це означає, що компанія більше не буде випускати оновлення для цих моделей, включно з патчами безпеки та іншими виправленнями. У результаті пристрої залишаться на MIUI і не будуть оновлюватися до HyperOS. Ця новина може розчарувати власників серії Redmi Note 10 Pro, оскільки вони не очікували такого розвитку подій щодо оновлень для своїх пристроїв.

Серія Redmi Note 10 Pro була запущена в 2021 році і зараз наближається до третього року життя. Користувачі цих пристроїв очікували, що Xiaomi продовжить випускати оновлення для їхніх смартфонів, тим паче що вони не отримували їх уже кілька місяців. Додавання цих пристроїв до списку EOL викликало невдоволення користувачів, оскільки вони сподівалися на оновлення HyperOS, яке повинно було поліпшити функціональність їхніх смартфонів.

Протягом усього терміну служби серії Redmi Note 10 Pro користувачі стикалися з різними проблемами, включно з проблемами з датчиком наближення і камерою. Xiaomi офіційно визнала ці проблеми і запропонувала безкоштовний ремонт для постраждалих пристроїв. Незважаючи на те, що серія Redmi Note 10 Pro пропонувала гарне співвідношення ціни і якості, характерне для Redmi, припинення оновлень і проблеми, що виникають, можуть викликати розчарування у власників смартфонів цієї серії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.