Google представить новий смартфон Pixel 9 Pro XL

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього тижня ми отримали можливість побачити, як виглядає смартфон Pixel 9. Зазвичай компанія випускає дві моделі, але цього року їх може бути більше: очікується, що Pixel 9 Pro XL стане найновішим представником сімейства преміальних пристроїв Google.

Таким чином, на ринок вийдуть смартфони Pixel 9, Pro і Pro XL. Це спосіб Google охопити якомога більше потенційних клієнтів і запропонувати їм різноманітні пристрої.

У поточному поколінні пристроїв апаратні компоненти смартфонів однакові, але деякі функції камери доступні лише у версії Pro. Google, ймовірно, зробить так само і цього разу, пропонуючи три варіанти функцій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стандартні моделі Pixel 9 і Pro матимуть однаковий розмір корпусу. Тому Pro XL буде найбільшим. Ємність акумулятора може бути більшою.

У найближчі місяці відбудеться конференція для розробників Google I/O 2024, де має бути оприлюднено більше інформації про ці пристрої. Як і в попередні роки, продажі можуть розпочатися в жовтні. Власники цих пристроїв отримають новий процесор Tensor G4, розширені функції штучного інтелекту та покращену камеру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.