Складаний iPhone може з’явитися у 2027 році або буде відкладений на невизначений термін

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За повідомленням корейського видання DigiTimes, запропонований Apple графік запуску першого складного iPhone відкладено до 2027 року через технічні проблеми.

За інформацією порталу, керівництво Apple скоригувало графік запуску складного iPhone з 4 кварталу 2026 року на 1 квартал 2027 року через проблеми з постачанням компонентів, в тому числі складного дисплея, який відповідає високим стандартам компанії.

За інформацією The Information, Apple все ще перебуває на ранніх стадіях розробки двох складних смартфонів. За даними видання, два прототипи iPhone мають ширину, як мушля молюска. Зовсім недавно Samsung Securities заявила, що перший складаний iPhone від Apple матиме 6-дюймовий зовнішній дисплей і 8-дюймовий основний дисплей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тим часом, південнокорейське видання The Elec повідомило минулого місяця, що Apple також розглядає 7-8-дюймовий пристрій, який з часом може замінити 8,3-дюймовий iPad mini.

Однак, незважаючи на ці чутки, аналітики все більше скептично ставляться до того, що Apple відмовиться від складних телефонів у найближчому майбутньому. Це пов’язано з тим, що компанія побоюється, що наявна технологія складання недостатньо зріла, щоб досягти того, що задумали її інженери та дизайнери.

Лише минулого місяця китайські джерела стверджували, що Apple призупинила розробку складного iPhone, оскільки дисплеї постачальника не відповідали суворим стандартам тестування компанії. Як повідомляється, Apple тестує конкуруючі складні телефони з 2016 року в рамках процесу досліджень і розробок складних пристроїв.

В одному з наведених випадків стверджується, що одна з останніх складних панелей виробництва Samsung “зламалася протягом декількох днів” під час суворого внутрішнього тестування Apple, що змусило Купертіно заморозити весь проект на деякий час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.