Просочилися характеристики OnePlus Ace 3 Pro: Snapdragon 8 Gen 3, OLED-дисплей 1.5K 8T LTPO та багато іншого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus Ace 3 (OnePlus 12R) був представлений разом з флагманським OnePlus 12 на початку цього року. Тепер, схоже, з’явиться і Pro-версія. Передбачуваний OnePlus Ace 3 Pro вже був помічений в інтернеті, а тепер його ключові характеристики були розкриті надійним джерелом. Як випливає з назви, модель Pro буде дорожчим варіантом звичайного OnePlus Ace 3.

Технічні характеристики OnePlus Ace 3 Pro були викладені в мережу Weibo за допомогою ресурсу Digital Chat Station. Витік включає деталі про дисплей, чипсет і камери телефону.

За словами джерела, OnePlus Ace 3 Pro буде оснащений OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 1,5K 8T LTPO з частотою оновлення 120 Гц. Розмір екрана поки не уточнюється.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон отримає чипсет Snapdragon 8 Gen 3, такий самий, як і OnePlus 12. Він також буде оснащений підтримкою швидкої зарядки потужністю 100 Вт з великим акумулятором.

У той час як OnePlus Ace 2 Pro має акумулятор на 5000 мАг, Ace 3 має акумулятор на 5500 мАг. Як і OnePlus Ace 3, модель Pro також матиме скляний корпус та металеву рамку.

Смартфон також буде оснащений 50-мегапіксельною основною камерою. Швидше за все, вона буде частиною потрійної камери.

Офіційних повідомлень від OnePlus поки що немає, але очікується, що OnePlus Ace 3 Pro вийде на ринок у серпні цього року. OnePlus Ace 3 Pro може залишитися ексклюзивом для Китаю, як ми бачили у випадку з OnePlus Ace 2 Pro. OnePlus Ace 3 вийшов на світовий ринок під назвою 12R, а Ace 3V, як очікується, вийде під назвою Nord 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.