У Galaxy S25 Ultra може використовуватися той самий титан класу Grade 2, що і в Galaxy S24 Ultra

У Galaxy S25 Ultra може використовуватися той самий титан класу Grade 2, що і в Galaxy S24 Ultra
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з останніми повідомленнями, новий Galaxy S25 Ultra від Samsung може мати такий самий титановий корпус, як і його попередник, Galaxy S24 Ultra. У порівнянні з титаном вищого ґатунку, який використовується в інших пристроях, таких як Apple, Samsung вирішила використовувати титан 2-го ґатунку, який вважається менш якісним. Розбирання та аналіз Galaxy S24 Ultra показав, що він містить комбінацію алюмінію та титану, і Samsung змогла зберегти цю комбінацію в Galaxy S25 Ultra.

Одним з головних аргументів на користь використання титану 2-го класу є те, що він підходить для підтримки рамки Galaxy S25 Ultra. Як і у випадку з Apple, титанова рамка також містить алюміній для забезпечення кращого процесу з’єднання, і Samsung, можливо, вирішила використовувати титан 2 класу, щоб уникнути розшарування цих двох матеріалів. Такий підхід також може бути пов’язаний з надією на зниження виробничих витрат.

Можливо, Samsung вирішила продовжувати використовувати титан марки 2 з двох причин. По-перше, вартість є важливим фактором, саме тому компанія не використовувала титан 5 класу в попередній моделі Galaxy S24 Ultra; друга причина полягає в тому, що процес з’єднання простіше з титаном 2 класу, що також могло вплинути на рішення Samsung використовувати титан 2 класу в майбутній моделі Це могло вплинути на рішення Samsung використовувати титан 2 класу в наступних моделях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.