Названо 9 головних змін у майбутніх iPhone 16 Pro

Названо 9 головних змін у майбутніх iPhone 16 Pro
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерт YouTube-каналу Max Tech перерахували основні оновлення iPhone 16 Pro у порівнянні з попереднім поколінням.

  1. Нові ультратонкі рамки з технологією Border Reduction Structure (BRS). Мінімальна рамка в нижній частині дисплея.
  2. Камера з 5-кратною тетрапризмою, збільшеним розміром кнопок дій та новими кнопками. Очікується, що завдяки цьому задня камера буде виступати далі.
  3. Покращена діафрагма для кожної задньої камери. Це покращить якість фото та відео в умовах низької освітленості та зменшить розмиття.
  4. Збільшений сучасний дисплей. Завдяки технології антивідблиску, яка вже використовується в Samsung S24 Ultra, екран iPhone 16 Pro буде яскравішим і якіснішим.
  5. Дизайн нового iPhone 16. Наразі відомо, що для спалаху буде окремий великий виріз з правого боку від двох камер на задній панелі.
  6. Нові кольори. Можуть бути доступні пустельний жовтий (Desert Titanium) і цементно-сірий (Grey Titanium).
  7. Новий акумулятор з багатоелементною технологією. Він буде більшим і може випускатися в новому металевому корпусі.
  8. Нова додаткова камера в iPhone 16 Pro Max. Буде оснащена суперзумом. Apple представить ще довший телеоб’єктив, ніж у Samsung. Фактично, компанія винайшла абсолютно новий 5-кратний зум. Це камера з тетрапризмою. Схоже, що Apple також має камеру-перископ другого покоління зі 100-кратним зумом. Ця версія перевершує Samsung, оскільки має змінний оптичний зум у самому модулі перископа. Однак все це станеться лише в тому випадку, якщо Samsung дозволить Apple ліцензувати цю технологію.
  9. Відсутність підекранної камери з Face ID. Імовірно, ця функція з’явиться на iPhone лише у 2026 році; очікується, що лінійки iPhone 16 та iPhone 17 будуть оснащені функцією Dynamic Island.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.