Муляжі iPhone 16 і 16 Pro порівняли з iPhone 15 і 15 Pro (ФОТО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє портал Phonearena, це може означати, що Apple завершила роботу над дизайном свого флагмана наступного покоління. У мережі вже з’явилися фотографії, що демонструють порівняння його можливого дизайну з нинішньою моделлю.

Зображення опублікував інсайдер Маджин Бу. Судячи з першого фото, iPhone 16 Pro буде більшим за попередню модель. З чуток, діагональ екрану збільшиться з 6,1 до 6,3 дюйма. Тим часом, модель 16 Pro Max, як кажуть, має 6,9-дюймовий дисплей.

На наступному фото зображена кнопка дії, яка стала настільки великою, що її майже неможливо відрізнити від кнопки гучності. На третьому зображенні показані відмінності між базовими версіями iPhone 15 і iPhone 16. Як раніше заявляв інсайдер, новий пристрій матиме вертикальний блок камер, а не діагональний.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На передостанньому зображенні показана кнопка зйомки, а на останньому знімку інсайдера Сонні Діксона – чохол-“навушник” з відповідними вирізами. Останнє зображення в добірці – візуалізація порталу Apple Hub, зроблена на основі інсайдерської інформації. Як завжди, Apple не коментує неофіційні публікації про майбутні інновації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.