Інсайдер розкрив усі фішки iOS 18

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple планує анонсувати одне з найбільших оновлень операційної системи для своїх смартфонів на заході для розробників у червні наступного року. Офіційна інформація буде оголошена на WWDC 2024, але обізнані інсайдери вже готові розповісти, що нового буде в iOS 18. Один з них, Марк Гарман, поділився низкою цікавих деталей.

По-перше, за словами цього інсайдера, великий акцент буде зроблено на використанні штучного інтелекту, ШІ буде інтегрований у кілька додатків, випущених самою Apple. Такі важливі сервіси, як голосовий помічник Siri, отримають нові інтелектуальні функції. Експерт підкреслює, що розробники фокусуються не на генеративному ШІ, а на інструментах для повсякденного життя.

Крім того, повідомляється, що в iOS 18 з’явиться підтримка стандарту RCS у додатку “Повідомлення”. Це дозволить користувачам, які володіють гаджетами з конкуруючих платформ, комфортно обмінюватися повідомленнями один з одним. Цю функцію давно очікували і користувачі, і Google. Очікуються також помітні зміни в дизайні інтерфейсу та інших аспектах, про які буде оголошено під час запуску.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Залишається лише сподіватися, що вихід оновлення зробить роботу смартфонів Apple кращою, а користування ними – безпечнішим. Важливо, що зміни не декларативні, а практичні. Для пересічного користувача технологія не настільки важлива, як інновації, але вміння користуватися нею на побутовому рівні – дуже важливе.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.