Складаний смартфон Xiaomi Mix Flip отримає акумулятор ємністю близько 5000 мА*год

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi готує до випуску нову модель розкладачки, яка скоро з’явиться на китайському ринку. Згідно з очікуваннями, це буде модель Mix Flip. Однак перед офіційним релізом у мережі з’явився новий витік інформації, що розкриває детальніші характеристики батареї та дисплея.

Цією інформацією поділився відомий інформатор Digital Chat Station, який розмістив свої відомості на китайському сайті Weibo. Очікується, що Xiaomi Mix Flip буде випущено в першій половині поточного року, що означає, що його поява на ринку зовсім скоро. За даними DCS, гнучкий основний екран смартфона буде оточений вузькими рамками, а на кришці екрана буде розташовано два вирізи для подвійної камери, що складається з 50-мегапіксельного основного і телеоб’єктива. Крім того, інформатор додав, що у прототипу моделі Mix Flip буде акумулятор ємністю 4800/4900 мА*год. Це відповідає попереднім звітам про те, що пристрій матиме батарею більшого розміру, незважаючи на свій тонкий форм-фактор. Також очікується, що китайська технологічна компанія впровадить дротову швидку зарядку потужністю 67 Вт у свою останню модель складного смартфона.

На даний момент відомо, що смартфон матиме номери моделей 2405CPX3DC і 2405CPX3DG для китайського і світового ринків відповідно. Судячи з чуток, він буде оснащений процесором Snapdragon 8 Gen 3, але, можливо, не буде підтримувати супутникове підключення, хоча спочатку було повідомлено про зворотне. А сама назва вперше підтвердилася минулого року в базі даних IMEI. І, швидше за все, смартфон буде конкурентом для Samsung Galaxy Z Flip 5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.