Багато смартфонів Xiaomi почали отримувати нову HyperOS

Багато смартфонів Xiaomi почали отримувати нову HyperOS
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато пристроїв компанії Xiaomi почали отримувати нову HyperOS, яка є наступницею MIUI. Цього разу оновлення торкнулося смартфонів, призначених для міжнародних ринків. HyperOS пронесла з собою нові можливості та функціонал. Серед перших смартфонів, які отримали оновлену операційну систему (за межами місцевого ринку), опинилися недорогі моделі POCO і Redmi.

Йдеться про такі пристрої: Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 13, Redmi 13C, POCO C65, POCO X4 Pro 5G і POCO X4 Pro 5G. Власники цих пристроїв, а також планшета Xiaomi Pad 5 (2021 року випуску), вже мають змогу встановити та випробувати нову HyperOS.

Представлені вище смартфони почали з’являтися на прилавках магазинів у 2022-2024 роках і спочатку оснащувалися тепер уже не настільки актуальною MIUI 14, яка ґрунтувалася на операційній системі Android. З якихось причин, вони не працювали на HyperOS з коробки. Наразі компанія Xiaomi займається перенесенням усіх своїх актуальних пристроїв на нову ОС.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спершу оновлення буде доступно учасникам раннього тестування Mi Pilot або OCO Pilot. Що стосується всіх інших користувачів, то вони зможуть встановити HyperOS протягом найближчих тижнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.