Компанія realme створила найяскравіший екран для смартфона

Компанія realme створила найяскравіший екран для смартфона
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія realme поділилася характеристиками екрану нового смартфона realme GT Neo6 SE. Виробник розповів про новий пристрій у соцмережі Weibo.

Смартфон отримав 8T LTPO OLED-дисплей BOE з роздільною здатністю 1,5K. Максимальна частота оновлення становить 120 Гц, мінімальна – 0,5 Гц. Пікова яскравість досягає 6000 ніт, це максимальний показник на ринку смартфонів. Інші характеристики екрана: “Super HDR для ігор, високодинамічний дисплей Pro-XDR, що визначає новий стандарт для флагманських екранів”, зазначили в realme. Товщина рамок – 1,36 мм.

Для захисту зору використовується технологія Greenfield AI. Нейромережі стежать за втомою очей, а потім коригують параметри зображення. Така функція діє і при звичайному використанні смартфона, і під час ігор. У realme уточнили, що частота мерехтіння становить 2160 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон працює на процесорі Snapdragon 7+ Gen 3. Інші характеристики поки що не розкриваються. Однак, згідно зі злитим рендером, пристрій отримає три камери. Новинку випустять уже у квітні, зазначили в realme. Вартість realme GT Neo6 SE оголосять пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.