Realme GT Neo 6 SE: перший погляд на дизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme готується додати новий пристрій до лінійки GT Neo – GT Neo 6 SE. Хоча Realme поділилася деякими подробицями про смартфон, ще більше інформації, зокрема про його дизайн, попереду.

Минулого тижня завдяки витоку з’явилися його схеми. Але ми все ще чекаємо на повні рендери. Проте, витік на Weibo показав реальне зображення GT Neo 6 SE разом з рендерингом.

Як ви можете бачити, на задній панелі є три круглі вирізи, в яких, ймовірно, розміщені три камери та ліхтарик. Модуль камер розширюється з боків пристрою, що є відходом від його попередника, хоча Neo 5 SE також мав значний острівець камер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб ближче познайомитися з дизайном, ви можете переглянути головне зображення цієї новини. Це рендер, який може бути не зовсім точним, тому варто сприймати його з певною часткою скептицизму.

Realme офіційно підтвердила, що GT Neo 6 SE буде оснащений новітнім чипсетом Snapdragon 7+ Gen 3. Це новітня SoC середнього класу від Qualcomm з рівнем продуктивності, порівнянним з SoC серії Snapdragon 8.

Кремній має основне ядро Cortex-X4 з тактовою частотою 2,8 ГГц, а також чотири продуктивних ядра (A720) з тактовою частотою 2,6 ГГц і три ефективних ядра (Cortex-A520) з тактовою частотою 1,9 ГГц. OnePlus Ace 3V – це перший смартфон, який вийшов на ринок з процесором Snapdragon 7+ Gen 3.

Крім того, сертифікація смартфона за стандартом 3C передбачає підтримку зарядки потужністю 100 Вт.

Попри витоки та підтвердження, про Realme GT Neo 6 SE залишається ще багато невідомого. Realme ще навіть не підтвердила офіційну дату випуску, але збільшення частоти витоків свідчить про швидкий запуск.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.