iOS 18 отримає довгоочікуване нововведення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер Марк Гурман з Bloomberg поділився новими подробицями про масштабне оновлення iOS 18 для iPhone. Версію ОС покажуть у червні, а отримати апдейт усі зможуть у вересні після презентації лінійки iPhone 16. Ось чого варто чекати.

По-перше, Марк Гурман вкотре підтвердив, що Apple зробить акцент на нейромережі та ШІ-функції в iOS 18. Про які саме функції йдеться, неясно. Можна припустити, що вони будуть такими ж, як у новій лінійці Samsung S24, наприклад, користувачі зможуть редагувати текст за допомогою ШІ, найкращим чином редагувати фото або генерувати шпалери для екрана блокування.

По-друге, інсайдер зазначив, що iOS 18 отримає більш кастомізований робочий стіл. Зокрема користувачам дозволять розташовувати іконки додатків у будь-якому місці. Зараз іконки програм автоматично розставляються зверху вниз. На Android можливість розмістити іконку знизу була завжди, на iOS вона з’явиться тільки через вісімнадцять оновлень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З минулих інсайдів Марка ми знаємо, що iOS 18 стане найбільшим апдейтом за останні 5 років. Так, ОС може отримати редизайн налаштувань, пункту управління, робочого столу. Інтерфейс буде більше схожий на visionOS для Apple Vision Pro.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.