В Android 15 з’явиться можливість запуску ігор без обмеження частоти в 60 к/с

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки випуску другої попередньої версії Android 15, призначеної для розробників, у ентузіастів з’явилася можливість дослідити її вздовж і впоперек, і можливо, знайти нові, цікаві функції.

Одна з таких функцій – можливість деактивації обмеження кількості кадрів в іграх, яке зафіксовано на 60 к/с. При натисканні на відповідний повзунок, дане обмеження буде знято, тим самим можна отримати максимальну продуктивність.

Переважна більшість ігор для ОС Android не здатна працювати з більш ніж 60 кадрами в секунду, точніше сказати має відповідне обмеження. Щоб його обійти, розробники повинні попередньо вмикати відповідне налаштування для кожного, конкретно взятого, пристрою, що не дуже зручно. Завдяки впровадженню в операційну систему штатного перемикача, кожен охочий зуміє оцінити можливості високого FPS, без будь-яких проблем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі налаштування розташовується в опціях розробника. Щоб отримати до них доступ, досить кілька разів натиснути на номер збірки смартфона, який знаходиться у відомостях про пристрій (найчастіше).

Насамперед, це нововведення необхідне розробникам для перевірки працездатності своїх проєктів у тому разі, якщо в них використовується висока частота кадрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.