Xiaomi додасть функції камери Xiaomi 14 Ultra в Xiaomi 14/14 Pro і 13 Ultra за допомогою нового ПЗ

Xiaomi додасть функції камери Xiaomi 14 Ultra в Xiaomi 14/14 Pro і 13 Ultra за допомогою нового ПЗ
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi підтвердила, що її програмне забезпечення для камери з розширеною обробкою зображень (AISP) буде доступне на більшій кількості флагманських смартфонів.
реклама.

Xiaomi підтвердила, що її програмне забезпечення для камери з розширеною обробкою зображень (AISP) буде доступне на більшій кількості флагманських смартфонів. Це оголошення було зроблено під час запуску CIVI 4 Pro. Технологію AISP буде представлено як оновлення HyperOS для Xiaomi 14, Xiaomi 14 Pro і Xiaomi 13 Ultra.

Спочатку передбачалося, що система AISP буде ексклюзивною для Xiaomi 14 Ultra через її вражаючу продуктивність штучного інтелекту в 60 вершин (трильйони операцій на секунду). Однак Xiaomi уточнила, що алгоритм AISP може бути портований на інші пристрої, зокрема старіші. Компанія планує впровадити систему AISP на флагмани поточного покоління, такі як Xiaomi 14 і Xiaomi 14 Pro, які використовують чипсет Snapdragon 8 Gen 3, аналогічний Xiaomi 14 Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дивно, але технологія AISP також буде реалізована на Xiaomi 13 Ultra, незважаючи на меншу кількість спільних компонентів з Xiaomi 14 Ultra. Xiaomi поки не надала конкретних подробиць про впровадження, але очікується, що оновлення досягне своїх пристроїв у Китаї наступного місяця. Залишається незрозумілим, коли це оновлення буде доступно на інших ринках і чи будуть доступні всі функції AISP, такі як Master Portrait, Ultra Zoom або поліпшення портретної зйомки, за межами Китаю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.