Експерти назвали всі пристрої Samsung Galaxy, які отримають оновлення One UI 7 на базі Android 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після того, як Google випустила попередню версію Android 15 для розробників, власники пристроїв Samsung Galaxy можуть бути зацікавлені в тому, чи будуть їхні телефони та планшети серед тих, хто отримає оновлення. Хоча офіційного списку не буде ще деякий час, ми можемо зробити деякі обґрунтовані прогнози щодо придатності пристроїв до оновлення.

Очікується, що Google завершить роботу над Android 15 приблизно в липні 2024 року. Після цього Samsung інтегрує свій майбутній One UI 7 у нову версію Android, що, ймовірно, займе ще кілька додаткових місяців. Це означає, що до того, як пристрої Galaxy почнуть отримувати оновлення програмного забезпечення, залишилося ще чимало часу.

Хоча немає точного списку пристроїв, які отримають оновлення, Samsung пообіцяла, що оновлення буде доступне для більшості пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тож ми можемо зробити припущення, які пристрої Samsung отримають оновлення One UI 7 на базі Android 15. Експерти з SamMobile склали список цих пристроїв, який наведено нижче:

Список залишається спекулятивним до офіційного оголошення Samsung, ймовірно, приблизно в серпні або вересні 2024 року. Ми продовжимо надавати вам оновлення, коли вони стануть доступними.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.