Xiaomi 14 Civi: витік всіх подробиць про новий смартфон зі стильним дизайном та камерами Leica

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лише 2 дні тому Xiaomi офіційно анонсувала CIVI 4 Pro і з’явилися чутки, що ця модель буде продаватися на глобальному ринку. Але GSMChina підтвердив, що ці чутки не відповідають дійсності. CIVI 4 Pro буде доступний в Китаї та Індії. Коли виробник смартфонів запускає свої пристрої, він змінює назву залежно від ринку.

Новий CIVI 4 Pro буде представлений з іншою назвою на глобальному ринку – Xiaomi 14 Civi. Тобто це ребрендинг, і багато функцій майже ідентичні. Ми не знаємо точних відмінностей між Xiaomi 14 Civi та CIVI 4 Pro, але більшість функцій повинні бути однаковими. Ресурс Gizmochina, де з’явилася ця новина, підтверджує, що нова модель вийде під назвою Xiaomi 14 Civi.

Серія Xiaomi CIVI виділяється своїм стильним дизайном. Вони також оснащені якісними сенсорами камер. Китайський виробник здивував усіх нещодавно анонсованим CIVI 4 Pro. Адже цей смартфон пропонує деякі функції вперше у світі. Першою з них є Qualcomm Snapdragon 8S Gen 3 SOC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ця високопродуктивна SOC – це Snapdragon 8 Gen 3 з низькою тактовою частотою. Новий чіп 8S Gen 3 пропонує аналогічну продуктивність, як і тогорічний флагманський процесор 8 Gen 2. Крім того, CIVI 4 Pro оснащений новою системою камер Leica і має відкрити нову еру мобільної фотографії. Для тих, хто чекає на появу CIVI 4 Pro – Xiaomi випустить цю модель на глобальному ринку зі зміненою назвою.

Ресурс Gizmochina помітив Xiaomi 14 Civi в Mi Code. Тому ця інформація є достовірною. Xiaomi CIVI 4 Pro проходить ребрендинг під назвою Xiaomi 14 Civi. Пристрій має кодову назву “chenfeng” і внутрішній номер моделі “N9”. Про схожість цієї моделі з Xiaomi 14 Pro компанія Xiaomi згадувала ще під час запуску. Тому CIVI 4 Pro, який в Китаї називається Pro, тепер приїде на світовий ринок, але ціна наразі невідома. Очікується, що вона буде нижчою порівняно з Xiaomi 14.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.