Google Pixel збільшив свою частку на американському ринку

Google Pixel збільшив свою частку на американському ринку
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, що телефон Google Pixel набирає значно більшої популярності, ніж раніше. Однак він все ще не такий популярний, як Samsung і Apple, але новий звіт показує, що Google дійсно досягає певного прогресу зі своїми пристроями, оскільки частка ринку в американському регіоні збільшилася, а це добрий знак.

Згідно зі звітом International Data Corporation (IDC), телефони Pixel зайняли 4,6% частки ринку США у 2023 році. Це більше, ніж 3,6%, які компанія займала у 2022 році, і набагато краще, ніж 1% у 2021 році. Таке зростання безперечно характерне для американського ринку, і хоча воно може здатися невеликим, це свідчить про те, що телефони стають все більш популярними. Тепер необхідно зрозуміти деякі речі. Постачання смартфонів у США знизилися приблизно на 6,9%. З огляду на це все ще немає впевненості, що телефони Google Pixel зможуть продовжити зростання на ринку. У США двома найбільшими гравцями є Apple і Samsung, і вже довгий час компанії користуються дуополією, і їм дуже добре вдається займати цю позицію.

Google Pixel збільшив свою частку на американському ринку

Це означає, що нам доведеться почекати і подивитися, як поведуться телефони Google Pixel. Компанія має кілька дійсно цікавих продуктів, запланованих на кінець цього року. Google зосередилася на тому, щоб надати користувачам найкращі рішення. Цього року буде випущено кілька пристроїв, у тому числі продовження Pixel Fold, новий годинник і, можливо, нові навушники. Сутність у тому, що Google робить все можливе, щоб серія Pixel стала відомою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.