Google представила нововведення в Android 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього тижня компанія Google представила другий бета-реліз операційної системи Android 15 для розробників. Головними нововведеннями стали підтримка передавання повідомлень через супутниковий зв’язок, поліпшення роботи безконтактних платежів, робота з PDF-файлами та деякі інші.

Згідно з представленим матеріалом, за допомогою нової версії Android можна отримати більш повноцінний доступ до супутникового зв’язку, що дасть змогу користувачам надсилати й отримувати повідомлення як у звичайних умовах, так і в екстремальних ситуаціях. Крім того, було впроваджено поліпшення в систему розпізнавання голосових команд/повідомлень різними мовами, оптимізовано ПЗ для роботи з телефонами-розкладачками, оснащеними невеликими зовнішніми дисплеями, а також алгоритми регулювання гучності – щоб не потрібно було постійно міняти її під час перемикання між різними додатками.

За словами представників компанії, фінальна версія Android 15 для широкої громадськості має вийти наприкінці цього року. У той же час, розробникам було надано можливість тестувати бета-версію вже зараз.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, нова версія Android 15 очікується стати однією з найбільш значних випусків операційної системи за останній час. Вона обіцяє принести безліч поліпшень у сфері безпеки, комунікацій і зручності використання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.