Камери ранніх флагманів Xiaomi прокачають до рівня Xiaomi 14 Ultra

Камери ранніх флагманів Xiaomi прокачають до рівня Xiaomi 14 Ultra
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

21 березня, під час показу нового флагмана Xiaomi Civi 4 Pro, представники компанії повідомили радісну новину для всіх власників більш ранніх топових пристроїв бренду.

Було сказано , що незабаром лінійка Xiaomi 14, а також Xiaomi 13 Ultra отримають оновлення камери. Воно привнесе функції, які доступні тільки для фотофлагмана Xiaomi 14 Ultra.

За даними компанії, телефони Xiaomi 14 і 14 Pro отримають функцію «Майстер-портрет» вже у квітні, тоді як Xiaomi 13 Ultra придбає нею до червня. Ця опція, що дебютувала на Xiaomi 14 Ultra, використовує модель AI portrait large під назвою Xiaomi Portrait LM і пропонує такі можливості, як видалення зморшок за допомогою ІІ, вирівнювання тону шкіри, покращення стану зубів та очей. Вона також підтримує запис у високій роздільній здатності з безперервним зумом 4K @60 кадр/с, запис відео в повній роздільній здатності 8K @30 кадр/с і уповільнену зйомку з високою частотою в режимі 4K @120 кадр/с.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У червні вийде ще одне оновлення програмного забезпечення – Xiaomi AISP (семантичний процесор зображень Xiaomi AI). Платформа обчислювальної фотозйомки на основі великих ШІ-моделей використовує HyperOS від Xiaomi для суміщення обчислювальної потужності CPU, GPU, NPU та «хмари», досягаючи продуктивності 60 ТОПС. Це дозволяє використовувати такі функції, як ULTRA RAW, super negative. Ця технологія забезпечує високу глибину кольору та динамічний діапазон, а також сумісність із професійним ПЗ для подальшого редагування фото та відео.

“Блокнот” у Windows отримає довгоочікувану функцію – у текстовому редакторі нарешті з’явиться перевірка орфографії

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.