Прості налаштування на Android, які збережуть ваш акумулятор та мобільні дані

Прості налаштування на Android, які збережуть ваш акумулятор та мобільні дані
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ємність акумуляторів смартфонів за останні роки істотно не збільшилася, оскільки виробники зосередилися на розробці “більш швидких” зарядних пристроїв, які оптимізують пристрої і підвищують автономність. Але останнє вас точно не цікавить, саме тому за останні кілька тижнів ми виявили деякі приховані функції Android, які гарантують економію заряду акумулятора вашого пристрою (майже 12% заряду).

Сьогодні ми хочемо зробити ще один крок, тому ми пропонуємо 2 чудові методи Android, які дозволяють не тільки економити заряд акумулятора, але й використовувати менше мобільних даних.

За допомогою цих приховань функцій Android ви можете заощадити заряд акумулятора та мобільні дані

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви, напевно, вже знаєте це, але ваш телефон Android має безліч додаткових функцій, які включені в прихований розділ вашого смартфона під назвою “Параметри розробника”, і сьогодні ми покажемо вам деякі з них, завдяки яким ви можете економити заряд батареї і мобільні дані. Я розповім вам про 2 з них.

Отже, перше, що вам потрібно зробити, щоб отримати доступ до цих двох прихованих функцій, це ввімкнути “Параметри розробника”.Ви можете зробити це, виконавши ці прості кроки:

Відкрийте програму Налаштування на своєму мобільному пристрої Android

  • Введіть розділ Інформація про телефон або подібний
  • Натисніть кілька разів кнопку Номер збірки, доки внизу не з’явиться повідомлення про те, що параметри розробника активовано.

Коли це буде зроблено, ви повинні знайти новий розділ «Параметри розробника», який у моєму випадку розташований у розділі Система і отримати до нього доступ.

Зайшовши всередину, потрібно прокрутити вниз, доки не знайдете опцію Обмежити пошук мереж Wi-Fi та позначити прапорцем, який з’явиться праворуч щоб активувати його, оскільки таким чином ваш смартфон не буде постійно шукати мережі Wi-Fi і таким чином ви зможете трохи заощадити батареї протягом усього дня.

Друга прихована функція, про яку ми з вами сьогодні поговоримо, розташована трохи нижче попередньої та називається «Завжди на мобільних даних», хоча в цьому випадку вам не доведеться її активувати , але якраз навпаки, оскільки вам потрібно зняти прапорець, який з’являється праворуч від нього, щоб вимкнути його. Таким чином, коли ви під’єднаєтеся до мережі Wi-Fi, мобільні дані буде автоматично деактивовано, що дозволить вам легко заощаджувати як батарею, так і гігабайти вашого мобільного тарифу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.