Sony анонсувала нову серію смартфонів Xperia з назвою Xperia 3

Sony анонсувала нову серію смартфонів Xperia з назвою Xperia 3
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Говорячи про Xperia 2024 року, роздільна здатність дисплея Xperia 1 VI, про яку днями повідомив відомий інсайдер, збільшилася з 4K до 2K+. А велика зміна, під час якої співвідношення сторін буде змінено з 21:9 на 19,5:9, стала гарячою темою.

Тим часом, потенційно нові великі новини щодо смартфонів Xperia з’явилися від того ж відомого інсайдера з Weibo.

У березні відкриємо три секрети. 3 – це більше, ніж просто число; це прелюдія до зростання всього, сходи технологічної еволюції та унікальне вираження естетики життя.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дивлячись на зображення, здається, що його опублікували з офіційного акаунта Sony Xperia в Weibo, але навіть якщо ви справді подивитеся на сторінку компанії в Weibo, ви не знайдете цього зображення в жодній із минулих публікацій.

Тому не виключено, що сам пост було видалено. У будь-якому разі, оскільки воно було опубліковано з акаунта “SONY Xperia”, а не “SONY”, немає жодних сумнівів у тому, що інформація стосується смартфонів.

А оскільки там стоїть велика цифра “3”, цікаво, чи буде десь у березні анонсована нова модель із цифрою “3”, “Xperia 3”.

До речі, якщо Xperia 3 справді вийде, то за технічними характеристиками він, найімовірніше, буде нижчим за серію Xperia 1 і вищим за серію Xperia 5. Крім того, що стосується назви моделі, мені цікаво, чи буде вона називатися Xperia 3, оскільки це перше покоління, або Xperia 3 VI, щоб відповідати іншим моделям.

Чи випадково, що модель з вищезгаданим дисплеєм “19,5:9” і “2K+” – це не Xperia 1 VI, а цей Xperia 3?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.