Смартфон Poco C61 виявився перейменованим Redmi A3 на SoC MediaTek Helio G36

Смартфон Poco C61 виявився перейменованим Redmi A3 на SoC MediaTek Helio G36
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє популярний ресурс GSMArena з посиланням на інформацію, надану відомим інсайдером Судханшу Амбхоре, який раніше неодноразово ділився з громадськістю відомостями, що згодом підтверджувалися, смартфон Poco C61 від китайської корпорації Xiaomi буде практично повною копією Redmi A3.

Перейменування мобільних пристроїв, пропонованих на внутрішньому ринку під брендом Redmi в Poco для міжнародного ринку – звичайна практика для китайського виробника.

Повідомляється, що апарат базуватиметься на SoC MediaTek Helio G36 і отримає 6,71-дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD+, а також підвищеною до 90 Гц кадровою частотою. Основний блок камер міститиме в собі датчики на 8 і 0.08 Мп, також передбачено наявність 5-мегапіксельної фронтальної камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ємність акумуляторної батареї становитиме 5000 мА*год, максимально підтримувана потужність зарядки – 10 Вт. Якщо вірити інсайдеру, пристрій пропонуватимуть у двох основних модифікаціях – 4/64 ГБ за 90 доларів і 6/128 ГБ за 100 доларів. Втім, ця інформація потребує перевірки – різниця у вартості виглядає занадто незначною

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.