У базі даних Geekbench з’явилися основні характеристики OnePlus Nord CE 4 5G

У базі даних Geekbench з'явилися основні характеристики OnePlus Nord CE 4 5G
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus вже оголосила дату запуску свого майбутнього смартфона Nord CE 4 5G на індійському ринку. Для тих, хто ще не знає, OnePlus збирається випустити Nord CE 4 на індійському ринку 1 квітня 2024 року. Тепер, напередодні запуску, цей смартфон був помічений у базі даних Geekbench, що розкриває деякі з його ключових специфікацій.

OnePlus Nord CE 4 був помічений на Geekbench з модельним номером CPH2613. База даних Geekbench показує, що він буде працювати на базі процесора Snapdragon 7 Gen 3 в парі з графічним процесором Adreno 720. Судячи з лістингу, смартфон отримав одноядерний результат 1151 і багатоядерний 3069. Що стосується архітектури процесора, то він матиме 4 ядра з тактовою частотою 1,80 ГГц, 3 ядра з тактовою частотою 2,40 ГГц і основне ядро з частотою 2,63 ГГц.

Телефон працюватиме під управлінням Android 14 з підтримкою щонайменше 8 ГБ оперативної пам’яті. Крім того, бренд раніше підтвердив, що він буде поставлятися з 8 ГБ + 8 ГБ LPDDR4x RAM і до 256 ГБ внутрішнього сховища UFS 3.1. Очікується, що ми побачимо два варіанти зберігання даних у цьому смартфоні: 128 і 256 ГБ. Згідно з даними лістингу на Amazon, ми можемо очікувати два колірні варіанти: один буде сірим, а інший – зеленуватим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Oppo є ще один задум для Nord CE 4 – за даними DCS, на китайському ринку він може вийти під назвою Oppo K12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.