Nothing випустить спецверсію Phone (2a), дизайн якої виберуть користувачі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глава Nothing Карл Пей звернувся до користувачів з незвичайною пропозицією щодо розробки унікального дизайну для смартфона Phone (2a). Лімітована версія Community Edition буде випущена за підсумками конкурсу – докласти руку до її створення може будь-який учасник спільноти.

Мета проекту – презентація смартфона, який «відбиває креативність та інновації суспільства». Згідно з публікацією на офіційному сайті спільноти Nothing, конкурс пройде в чотири етапи:

  1. Дизайн смартфона: переможець отримає можливість безпосередньо працювати із командою дизайнерів Nothing (старт 26 березня)
  2. Створення шпалер: готовий результат повинен відповідати мові дизайну пристрою, вибраного на першому етапі. Колекція шпалер, що перемогла, буде включена у фінальний продукт (старт у травні)
  3. Дизайн упаковки: учасникам пропонується вигадати щось незвичайне — знову ж таки, враховуючи результати перших двох етапів (старт у червні)
  4. Розробка маркетингової компанії: створення ефективного плану запуску готового продукту. Переможець цього етапу зможе працювати з брендом та творчою командою Nothing над розробкою фінальної маркетингової стратегії (старт у липні).

Зазначається, що переможець кожного етапу обиратиметься шляхом голосування з урахуванням думки журі, набраної з експертів компанії. До того ж щасливчикам вдасться бути присутнім на заключному заході із запуску Nothing Phone (2a) Community Edition, який відбудеться у штаб-квартирі бренду в Лондоні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.