Samsung випустить бюджетну розкладачку Galaxy Z Fold для витіснення iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung поставила завдання витіснити iPhone з ринку смартфонів. Для цього південнокорейський виробник випустить бюджетний розкладний гаджет Galaxy Z Fold. Про це повідомляє The Elec з посиланням на достовірні джерела інформації.

У Samsung ухвалили рішення прискорити процес випуску розкладачок Galaxy Z Fold і Z Flip. За прогнозами експертів, масове виробництво смартфонів запустять у травні – на кілька тижнів раніше порівняно з колишніми моделями. Попередню серію було поставлено на потік взагалі в серпні. Бюджетний гаджет вийде трохи пізніше, ніж стандартні мобільні складні пристрої. Очікується, дебют девайса відбудеться у вересні або жовтні. Південнокорейський виробник хоче представити потенційним покупцям смартфон, який буде більш інноваційним, ніж iPhone 16.

Точних даних про Samsung Galaxy Z Fold поки що немає. Відомо, що виробник піде на компроміси в дизайні для скорочення ціни девайса. Не виключено, новинка не отримає підтримки стилуса S Pen. Вартість апарата не названа. За прогнозами експертів, ціна смартфона на перевищить 1000 доларів США. Виробник не підтверджував відомості про гаджет.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.