Чому нові користувачі Android сумують за своїми iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перш ніж змінити свій iPhone на смартфон Android, варто пам’ятати про декілька речей: перенесення всіх ваших даних з iPhone на Android стає дедалі простішим, але після завершення міграції ви можете втратити частину інформації зі свого старого телефону.

Це стверджують члени найбільшої спільноти користувачів Android в Інтернеті, які поділилися тим, чого їм найбільше не вистачає в їхніх iPhone на Android.

AirDrop продовжує лідирувати. Зокрема, значна частина нових користувачів Android, які перейшли з iPhone, називають інструмент Apple для бездротової передачі файлів між пристроями однією з функцій, якої їм найбільше бракує. Це правда, що Google рекламує Nearby Share як альтернативу, і є способи використання AirDrop на Android (хоча і дещо обмежені).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обмін повідомленнями також важливий. Принаймні для деяких колишніх користувачів iPhone, які живуть у країнах, де такі програми, як WhatsApp, менш актуальні. Зрештою, iMessage є одним з головних активів Apple у боротьбі з Google, але це може скоро змінитися з рішенням Apple прийняти протокол обміну повідомленнями RCS.

Вартість перепродажу – ще один аргумент, який наводять колишні користувачі iPhone. Протягом багатьох років iPhone виявився не менш цінним, ніж Android. Смартфони на Android втрачають половину своєї вартості на вторинному ринку.

Для деяких користувачів, які переходять на Android після багатьох років використання iOS, управління сповіщеннями також є головним болем. Деякі користувачі скаржаться, що Android відображає сповіщення, які “не повинні бути сповіщеннями”, замість того, щоб піти простим шляхом Apple, яка навіть не має рядка стану для відображення сповіщень.

Це чотири основні причини, чому користувачі Android сумують за своїми старими iPhone, але вони не єдині. Інші називають часті оновлення програмного забезпечення, безпечне розблокування за допомогою розпізнавання обличчя та “розкіш” у дизайні пристрою.

Однак більшість з цих аспектів аж ніяк не є ексклюзивними для iPhone. Щоб порівняння було справедливим, необхідно порівнювати iPhone з Android-моделями в одному ціновому діапазоні, а саме в сегменті високого класу можна знайти багато спільних рис.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.