Власники флагманського Samsung Galaxy S24 Ultra скаржаться на неприємний запах зі смартфона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 1 хв.

Власники флагманського смартфона Galaxy S24 Ultra від південнокорейського техногіганта Samsung стали скаржитися на смердючий запах, який випускають їхні пристрої. Усе почалося з публікації одного зі щасливих володарів цієї моделі на форумі Reddit, який розповів про неприємний запах, який виходить із фірмового стилуса S Pen, пізніше в коментарях з’явилися інші власники топового гаджета Samsung, які заявили, що вони зіткнулися з такою самою проблемою.

Реклама

“Чому мій стилус так погано пахне? Невже в мене настільки чутливий ніс? Чи все-таки у цієї штуковини плавляться нутрощі, коли вона всередині смартфона? Будь ласка, хтось, скажіть, що я не збожеволів”, – поскаржився користувач. У коментарях під його постом через якийсь час з’явилися інші власники тієї ж моделі смартфона, які підтвердили його підозри. Багато хто з них при цьому зізнався, що раніше не помічав проблеми, однак після цієї публікації все-таки помітили, що їхні S Pen також виділяють неприємний запах.

“Автор поста змусив мене нюхати стилус мого Samsung Galaxy S24 Ultra. Можу тільки підтвердити, що він справді смердить”, – написав один із коментаторів.

Як виявилося, це вже не перший такий випадок. З подібним явищем раніше стикалися і власники минулого флагмана Samsung Galaxy S22 Ultra, на що вказує інший пост на тому самому порталі, у розпорядженні якого опинилися обидва згадані пристрої.

Пізніше модератор форуму пояснив користувачам, що S Pen, коли він встановлений безпосередньо всередині пристрою, перебуває надто близько до внутрішніх компонентів, що виділяють тепло, через що і починається нагрівання пластику, яке супроводжується неприємним запахом. При цьому, додав він, ця ситуація абсолютно нормальна, а тому переживати через неї немає жодного сенсу.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ