MacRumors: У нового iPhone 17 буде дисплей з покриттям антивідблиску

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung Galaxy S24 Ultra має дисплей, який не дряпається і має менше відблисків. iPhone 17 також може отримати такий антивідблисковий дисплей, як повідомило платформі MacRumors добре поінформоване джерело в Китаї. Замість використовуваного зараз екрана з вкрапленнями з прозорої кераміки (Ceramic Shield) iPhone 2025 року, найімовірніше, отримає “надтверде покриття антивідблиску”.

Реклама

Однак до iPhone 17 у 2024 році в магазинах з’явиться iPhone 16 з Ceramic Shield. Цей екран виготовлений зі скла, армованого дуже маленькими керамічними кристалами, і був представлений в iPhone 12 у 2020 році. За заявою Apple, вони в 4 рази міцніші за попередні дисплеї.

Представивши Galaxy S24 Ultra, компанія Samsung вже випустила на ринок мобільний телефон зі спеціальним дисплеєм від Corning. За словами виробника дисплея, цей екран Gorilla Glass Armor має на 75% менше відбиття світла порівняно з традиційною скляною поверхнею. Це “найміцніше, найстійкіше до подряпин і найсучасніше” скло компанії. На звичайному склі з часом утворюються мікроподряпини, але певні властивості матеріалу покликані запобігти їхній появі.

Corning також постачає екран Ceramic Shield для iPhone. На думку MacRumors, цілком можливо, що новий дисплей iPhone 17 також матиме Gorilla Glass Armor – принаймні, описи у витоках відповідають характеристикам продукту, які називає виробник Corning. Однак, імовірно, він отримає власне найменування від Apple. В іншому разі всі б одразу знали, що скло Gorilla Glass Armor уже було доступне в конкурента двома роками раніше.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ