Ціна дешевшого варіанта Galaxy Z Fold 6 може виявитися нижчою за 800 доларів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

В асортименті складних пристроїв від Samsung у 2024 році з’явиться третій пристрій. Витоки інформації дають змогу припустити, що новий складаний смартфон буде випущений на ринок разом із моделями Galaxy Z Fold 6 і Galaxy Z Flip 6. Він представить собою більш бюджетну версію Galaxy Z Fold6. Компанія нібито готує цю більш економічну модель, щоб підкорити китайський ринок.

Реклама

Завдяки корейському виданню “Sisa Journal E” стало відомо, що ціна на більш доступну версію Galaxy Z Fold6 буде “менше 800 доларів”. Для порівняння, стартова ціна Galaxy Z Fold5 становила 1799 доларів, а ціна Galaxy Z Flip5 – 999 доларів. Можна припустити, що ціна на Galaxy Z Fold6 “менше 800 доларів” становитиме 799 доларів. Якщо це правда, то вартість нового телефону буде приблизно такою ж, як у iPhone 15 або Galaxy S23.

Однак, що ще цікавіше, Samsung не збирається йти на компроміс щодо камери в доступній версії Galaxy Z Fold6. З чуток, телефон може зберегти камери, використовувані в Galaxy Z Fold5. З огляду на те, що в Galaxy Z Fold5 встановлено потрійну камеру на задній панелі, незрозуміло, яка з двох вторинних камер (ширококутна або зум) буде присутня в доступнішій моделі Fold6, якщо Samsung справді ухвалить таке рішення.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ