Samsung виправить проблему з камерою, виявлену в Galaxy S24 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung представила лінійку Galaxy S24, до складу якої входять базова модель Galaxy S24, збільшена Galaxy S24 Plus і топова Galaxy S24 Ultra ще в січні. Відтоді минуло чимало часу, а отже, і випущено певну кількість оновлень, що поліпшують користувацький досвід. Незважаючи на всі старання компанії, безпроблемними ці пристрої назвати не можна. Чергова така проблема виявилася на топовому Galaxy S24 Ultra. За певних обставин камера цього смартфона робить темні фотографії.

Реклама

Samsung визнала проблему і повідомила про роботу над її вирішенням. Більшість власників Galaxy S24 Ultra, найімовірніше, не зіткнуться з цією проблемою, оскільки вона виникає тільки при використанні спеціальних налаштувань. Відбувається це в той момент, коли користувачі фіксують автоматичну експозицію, використовуючи збільшення в межах 1,6-1,9x і 4,6-9,9x, а потім роблять знімок. Коли конкретно компанія випустить відповідне оновлення наразі не повідомляється. Найімовірніше це станеться вже в найближчому майбутньому.

Варто сказати, що оновлена лінійка Galaxy S24 виявилася успішнішою за торішню в плані темпів продажів, які дещо зросли порівняно з минулим роком (на 8%). Це в разі глобальних продажів. Що стосується продажів у Європі, то вони в даному регіоні вони зросли на 28%. У США спостерігається зростання на рівні 14%. При цьому, найдорожчий Galaxy S24 Ultra є лідером у цьому плані, на нього припадає більше половини продажів серії.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ