Xiaomi 14 Ultra з’явився в продажу: де його можна купити

Компанія Xiaomi випустила у продаж глобальну версію флагманського смартфона. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi 14 Ultra вважається одним з найкращих смартфонів у світі за якістю зйомки фотографій та відео. Він підтримує Photography Kit – набір з бампера і лінз, що перетворює цей пристрій на професійну фототехніку.

Xiaomi 14 Ultra працює з Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 у зв’язці зі 120-герцевим AMOLED-екраном діагоналлю 6,73 дюйма, 16 ГБ оперативної пам’яті, накопичувачем на 512 ГБ і акумулятором ємністю 5000 мАч адаптера. За якість знімків відповідає дюймовий сенсор Sony LYT-900 з оптичною стабілізацією та змінною діафрагмою. У модулі застосовується об’єктив Leica Summilux з діафрагмою F/1,63-4,0. Він забезпечує захоплення на 205% більше світла, аніж об’єктив головного модуля iPhone 15 Pro Max.

Телевік, перископ і ширококутна камера використовують сенсори Sony IMX858 зі стабілізацією та роздільною здатністю 50 Мп. У смартфоні реалізовано технологію Ultra Zoom з 30-кратним наближенням. Селфі-камера на 32 Мп використовує сенсор OmniVision OV32B40. Постобробкою знімків займається фірмова технологія Xiaomi зі штучним інтелектом AISP. Корпус забезпечує захист за стандартом IP68.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глобальну версію Xiaomi 14 Ultra можна придбати в офіційному магазині Xiaomi AliExpress за ціною від 59 400 грн з безкоштовною доставкою.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.