У мережу злили перші дані про флагман Samsung Galaxy S25

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Презентація лінійки Galaxy S24 пройшла менше двох місяців тому, а інсайдери вже дізналися, що Samsung готує для нас наступного року. Перші дані про майбутню серію Galaxy S25 надав авторитетний аналітик Revegnus (@Tech_Reve).

Реклама

Головна відмінність Galaxy S25 від усіх інших смартфонів компанії – новий дизайн. За даними джерела, корейська корпорація серйозно переробить зовнішній вигляд пристрою. Майбутні флагмани не будуть копією Galaxy S24, які в свою чергу були копією Galaxy S23.

Друге помітне поліпшення – збільшений дисплей, який отримає базова модель Galaxy S25. Замість 6,2-дюймового екрану в смартфоні буде встановлена 6,36-дюймова панель. Аналогічну діагональ дисплея отримав Xiaomi 14, і девайс вийшов досить компактним порівняно з іншими Android-смартфонами. Тому буде неправильним називати майбутній Galaxy S25 “лопатою”.

Презентація лінійки флагманів від Samsung відбудеться взимку 2025 року. Традиційно до неї увійдуть моделі Galaxy S25, Galaxy S25 Plus і Galaxy S25 Ultra. Поки що немає інформації про характеристики пристроїв та їхній зовнішній вигляд. Зазвичай інсайдери зливають дизайн корейських апаратів за 3-4 місяці до анонсу.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ