Ресурс DxOMark перевірив дисплеї та камери Samsung Galaxy A35 та Galaxy A55: яку оцінку вони отримали

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку цього тижня компанія Samsung представила смартфони Galaxy A35 та A55 у всьому світі. Незабаром після їх запуску DxOMark, визнаний авторитет в оцінці камер і дисплеїв, надав позитивні відгуки про обидва телефони.

DxOMark назвав Galaxy A35 і A55 чемпіонами за якістю дисплеїв у своїх цінових діапазонах. A35 лідирує серед телефонів вартістю до 400 доларів, а A55 займає перше місце серед пристроїв вартістю 500 доларів і нижче.

Згідно з тестами DxOMark, Galaxy A35 може похвалитися піковою яскравістю 1344 ніт, тоді як A55 досягає вражаючих 1638 ніт. Для порівняння, минулорічний флагман Samsung, Galaxy S23, досяг 1600 ніт в оцінці DxOMark. Тож для смартфонів середнього цінового діапазону досягти такого рівня яскравості, як у флагманів, – це неабиякий подвиг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тестувальники DxOMark також високо оцінили відмінну точність передачі кольору обох телефонів за різних умов освітлення, а також їхню похвальну продуктивність при відтворенні HDR-відео.

Крім того, Galaxy A35 посів друге місце в рейтингу найкращих камер у своїй ціновій категорії. Він особливо відзначився у фото- та відеозйомці на відкритому повітрі в межах свого цінового діапазону.

А ось Galaxy A55 посів п’ятнадцяте місце в своєму сегменті за якістю камери. Хоча вона добре працює в стандартних умовах, телефон, як повідомляється, має проблеми з підсвічуванням, сценаріями зйомки в умовах низької освітленості та зйомкою сцен з рухом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.