Названо можливу дату анонсу Android 15 і особливості ОС

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Названо можливу дату конференції Google I/O, на якій можуть анонсувати Android 15 покоління. Крім того, на заході стануть відомі особливості чергового оновлення ОС. Великий акцент бренд зробить на технологіях ШІ, які мають перевершити всі аналоги інших виробників.

Реклама

ЗМІ та блогери, що спеціалізуються на тематиці технологій, повідомляють про намічену на травень конференцію корпорації Google. Захід із назвою I/O проведуть у каліфорнійській штаб-квартирі бренду, забезпечивши трансляцію по всьому світу онлайн 14 числа. При цьому саме на ньому можуть представити вихід нового покоління операційної системи Android. Як і попередні версії, першими ОС отримають смартфони самої корпорації, Pixel.

Разом з апаратом із приставкою в назві 8a, на конференції Google I/O 2024 14 травня розкажуть про нововведення в операційній системі. Попри те, що інформації про це майже немає, відомо, що в ОС з’являться нові вбудовані інструменти для розробників. Крім того, Android 15 оснастять вдосконаленими технологіями штучного інтелекту.

Також на конференції 14 травня Google I/O 2024 представлять ШІ-модель Gemini, а також полегшену її версію Gemma. Ще однією новиною стане, що компанія може випустити оновлені Chromecast і ключ Google TV. При цьому співробітники корпорації опрацювали всі попередні помилки, про які раніше повідомляли користувачі програм штучного інтелекту. Керівництво американської компанії стверджує, що їхнє дітище перевершить аналоги від Anthropic, OpenAI і Microsoft.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ