Sony Xperia I VI: інсайдер розкрив ключові характеристики дисплея майбутнього телефона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони Xperia від Sony вже давно займають унікальне місце в екосистемі Android. Ці пристрої незмінно могли похвалитися співвідношенням сторін 21:9, що ідеально підходить для кіноманів і тих, хто цінує високі екрани. Однак чутки навколо майбутнього Xperia 1 VI вказують на значний відхід від усталеної мови дизайну Sony.

За словами інсайдера Zackbuks на Weibo, Sony Xperia 1 VI, схоже, стане більш традиційним за формою. Це означає, що компанія може відмовитися від свого улюбленого співвідношення сторін 21:9 на користь більш звичного 19,5:9.

Хоча ця зміна може розчарувати деяких шанувальників, які віддають перевагу вищому співвідношенню сторін, це може бути стратегічним кроком Sony, спрямованим на залучення ширшої аудиторії. Співвідношення 21:9 задовольняє певну нішу, і зміна може означати націленість на маси.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, у витоку також йдеться про те, що компанія може зменшити роздільну здатність екрана з 4K до 2K. Однак загальний дизайн телефону, як вважають, буде схожим на дизайн його попередника.

Хоча це все, що розкриває новий витік про Xperia I VI, попередній звіт припускає, що всі три камери на задній панелі Xperia 1 VI будуть оснащені 48-мегапіксельними сенсорами Exmor T.

Крім того, ходять чутки, що Sony планує включити першу у світі технологію цифрового підпису в камеру у своїх телефонах Xperia наступного покоління. Ця функція дозволить користувачам підписувати фотографії прямо в камері, забезпечуючи їхню автентичність і запобігаючи підробці.

Раніше цього тижня витік також пролив світло на можливі конфігурації пам’яті смартфона. Як повідомляється, Xperia I VI буде доступний у конфігураціях з 12 ГБ та 16 ГБ оперативної пам’яті.

Однак, конкретних деталей про майбутній Sony Xperia VI поки що небагато.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.