Apple відклала випуск найтехнологічнішого iPhone сучасності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple відстрочила впровадження Face ID під дисплей iPhone. Про це пише iDB.

Раніше в мережі з’являлися інсайди про таке нововведення: головною метою перенесення сканера обличчя під матрицю було повне звільнення від будь-яких вирізів на передній панелі. Apple хотіла випустити iPhone із дисплеєм від краю до краю, але щось пішло не так.

Новий інсайд повідомляє, що плани щодо впровадження підекранного Face ID зміщуються мінімум на 2027 рік. Причини такого рішення не називаються, але можна припустити, що досягти надійності та високої швидкості роботи сканера за наявності матриці між ним та людиною – дуже непросте завдання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім цього, інсайдер підтвердив плани Apple випустити в 2026 перший складний iPad розміром від 7 до 8 дюймів в розкладеному стані. Схоже, що увага Apple змістилася з безрамкових на гнучкі пристрої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.