Міжнародний анонс Honor 10: сяйво інтелекту і доступна ціна

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei в Лондоні в 17:00 за київським часом провела презентацію, на якій представила Honor 10 всьому світу. Смартфон не став подивом, принаймні для нас, адже раніше апарат вже представили в Китаї, тому головне, що хвилювало, це ціна. Але на ній ми зупинимося трохи пізніше.

Для початку трохи уваги специфікаціям смартфона. Девайс отримав цікавий переливаючий корпус, компанія використовувала особливу технологію покриття корпусу, завдяки якій під різними кутами користувач бачитиме різні кольори. Сканер відбитків пальців розташувався на передній панелі, а дисплей, як і в випадку з P20 і P20 Pro, має виріз зверху і закруглені кути, а також досить тонкі рамки. Користувачам буде доступно кілька кольорів: сіро-блакитний, чорний і два градієнтних кольору.

Смартфон отримав 5,84-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FullHD + і співвідношенням сторін 19:9; тут використовується IPS-технологія. Основна камера в Honor 10 подвійна (16 + 24 Мп), а фронтальна на 24 Мп. Особливу увагу компанія приділила штучному інтелекту камери, який також здатний розблокувати пристрій, тобто мова йде про сканер особи. За рахунок ШІ в додатку Prisma обробка зображень відбувається в 3 рази швидше в порівнянні з iPhone X. Крім того, Honor 10 точніше визначає об’єкти в кадрі, підтримується 22 категорії різних стилів фотографії, а також понад 500 різних сцен.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Девайс працює на процесорі Kirin 970, оснащений 4 ГБ оперативної і 64 або 128 ГБ флеш-пам’яті, є підтримка Bluetooth 4.2 LE, приємним бонусом стане наявність модуля NFC, порту Type-C, а також двох слотів під SIM-карти.

Апарат підтримує 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, а акумулятор в Honor 10 на 3400 мАг. З коробки девайс працює на базі Android 8.1 з фірмовою оболонкою EMUI 8. У Китаї продажі апарату стартували 27 квітня. Попередньо замовити смартфон можна вже 15 травня.

Оформили попереднє замовлення Honor 10, Huawei подарує навушники Honor Monster 2, фітнес-браслет Honor Band 3, місячну підписку на IVI, а також знижку на будь-яке замовлення в Delivery Club.

Вартість Honor 10 в Росії склала 10 000 гривень за версію з 64 ГБ флеш-пам’яті, версія з 128 ГБ вбудованої пам’яті оцінена в 11 000 гривень. Досить приємні ціни за девайс з флагманським залізом і цікавим дизайном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.